En blåsig och kall semifinal förslut i HD i Tabergsdalen Open

An english version is below this swedish one.

Tjena!

Det var kallt och blåsigt igår, men adrenalinet och glädjen fick än att glömma bort det ruggiga vädret. Jag vill tacka Mattias för att han fick upp min motivation denna helgen att hålla igång min stående tennis. Det är sånna här riktigt roliga matcher som gör det värt att träna. Ska försöka lira 1 pass per vecka nu. De senaste veckorna har jag bara lirat rullstol, blir minst 3 pass i veckan. 3 rullstolspass, kombinerat med gym, jobb och mina egna studier har gjort det svårt för mig att hinna med min stående tennis. Men det är bra konditionsträning och bra träning för mitt svaga vänsterben. Har känt mig lite svagare och stelare i mitt vänsterben de senaste veckorna. Detta är nog en av anledningar. Därför blir 3 pass rullstol och 1 pass stående tennis prio ETT framöver.  

Svinga lugnt,

Lövet

Hi!


It was cold and windy yesterday, but the adrenaline and the joy made me forget about the awful weather. I want to thank Mattias for increasing my motivation for standing tennis this weekend. These kind of matches makes it worth to and practice. I am going to try to play once a week now. In the last few weeks I have only been playing wheelchair tennis, playing at least 3 times a week. 3 wheelchair practices, combined with gym, work and my own studies have made it difficult for me to catch up with my standing tennis. But it is good cardio training and good training for my weak left leg. I have felt a little weaker and stiffer in my left leg in the recent weeks. One reason why is probably that I haven’t played standing tennis for a couple of weeks. Therefore, 3 wheelchairs practices and 1 practise standing tennis will be my main focus now.

Cheers,

Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s