Tankar om Panthera Trophy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallå!

English will follow

Vill tacka USIF med all personal för en väldigt lyckad tävling alltid lika trevligt och ett extra stort tack till Jens Eklund för alla bra bilder du tog under tävlingen. Jens har tagit bilden ovan här och nedan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har precis kommit hem efter några lärorika dagar uppe i Uppsala. Fick med mig 3 singelmatcher och 2 dubbelmatcher med mig i bagaget. Jag och Isak hade ”häng” i vår semi i dubbel. Vi mötte 2 topp 100 spelare och ledde 5-4, men dom var lite för bra på dom viktiga bollar. Rolig match att lira och bra erfarenhet att ha med sig till framtida bataljer!

Nästa tävling blir SM i Ystad 9-11 augusti. Hinner med mycket träning innan dess. Både tennis och fys, men blir exakt focus på fys i juli. Ser fram emot att toppa formen inför SM!

Klartslut,

Lövet

Hello!

Thanks to USIF and all of the staff for a very successful competition as always and an extra big thank you to Jens Eklund for all the good pictures you took during the competition. Jens has taken the picture above here.

Just got home after a few educational days in Uppsala. Got to play 3 single matches and 2 double matches. Me and Isak had ”opening” in our semi in your double. We played 2 top 100 players and had 5-4 in the first, but they were a little too good on the important points. A fun match to play and a good experience to bring with me to my future battles!

The next competition will be the nationals in Ystad 9-11 of August. Before the nationals I will practise a lot that. Both tennis and physics, but it will be extra focus on the physics in July. Looking forward to make the best of the nationals!

CHEERS,

Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s