Förberedelser inför SM

An english version is below this swedish one.

Tjena!

Imorgon fredag börjar SM i rullstolstennis i Ystad. Blev 2 lätta pass denna veckan, för att kroppen ska vara fräsch till alla matcher som börjar imorgon. Körde dock på riktigt bra förra veckan det blev 4 pass rullstolstennis, ett pass paddel och ett stående tennispass.

Paddeln är verkligen ett bra komplement till tennisen. Börjar lira mer och mer paddel. Börjar nog bli dax att köpa ett paddel-rack snart! Det är riktigt bra träning för ens slice, volley och reaktionsförmåga som tennisspelare.

Hann också äta mat på Folkets hus i Norrahammar förra veckan. Min tränare Ankido serverar lunch där mån-fredag. Har ni vägarna förbi Norrahammar kan jag rekommendera det. Mycket mat, god och nyttig husmanskost, efterrätt, rimliga priser och bra stämning.

Blev en stor Schnitzel med mycket bea förra veckan, perfekt mat om man tränar mycket om behöver ha i sig mycket kalorier. Återkommer med en analys efter SM!

Svinga lugnt,

Lövet

Hello!

Tomorrow on Friday, the Nations starts in wheelchair tennis in Ystad. Did 2 matchplay-workouts this week, to keep my body fresh for all matches starting tomorrow. However, I did practise a lot last week! I did 4 wheelchair tennis practises, a paddle and a standing tennis practise.

Paddle is a really good complement to tennis. This summer a have played more and more paddle. Will probably need to buy a paddle rack soon! It is really good training for one’s slice, volley and responsiveness as a tennis player.

I also ate food at the ”Folkets Hus (Peoples House, a local place) in Norrahammar last week. My coach Ankido serves lunch there Mon-Fri. Are you nearby Norrahammar I can recommend it. A lot of food, great and healthy home cooking, dessert, reasonable prices and good atmosphere.

I took a big Schnitzel with a lot of bearnaisesauce on it last week, perfect food if you exercise a lot and need healthy calories. Coming back with an analysis after SM!

Cheers,

Eric

2 reaktioner till “Förberedelser inför SM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s