Privatlektioner/Private lessons

An english version is below this swedish one.

Privatlektioner

250kr/h

Sugen på att hitta din forehand cross eller din raka backhand igen? Tveka inte att kontakt mig för en lektion. Alla mina kontaktuppgifter finns nedan!

Utbildning:

Plattformen

TGU 1

TGU 2

0761968418

ericlofet@gmail.com

Citat från tränare jag har haft och jobbat tillsammans med:

Pontus Larsson tidigare Sportchef i Tabergsdalens TK och ansvarig för min rullstolssatsning under mina 3 första år i klubben:

”Eric Löf är en engagerad tränare som sprider mycket positiv energi runt omkring sig, detta till såväl spelare som kollegor.”

Patrik Börjesson Sportchef i Falkenbergs TK under min uppväxt:

Hej!

”Eric Löf har varit i min närhet i 12 år. Genom mitt ansvar som Sportchef i FTK och profillärare i Vesterhavsskolan. Eric har tävlat på hög nivå och varit mig behjälplig som tränare för alla nivåer mini, midi, maxi tenniskola, tävlingsspelare, motion och vuxengrupper.”

”Har även varit tävlingsledare, matchövervakare, domare. Eric är väldigt omtyckt bland unga som vuxna, TENNISSVERIGE vet vem Eric Löf är och de som kommer i kontakt med honom kommer att lära sig tennis för livet!”

Henrik Jeppsson ansvarig för Tennisgymnasiet i Kungsbacka:

”Eric gick på Kungsbacka tennisgymnasium. Han var alltid dedikerad och intresserad av att bli bättre! Eric har ett gediget intresse för tennis och har mycket kunskap att förmedla”

Patrik Larsson Klubbchef på Kungsbacka TK

”Eric är en hängiven och positiv tennisspelare som sprider glädje i alla hallar han besöker. Eric sitter inne på stor kunskap som han delar med sig på ett generöst och osjälviskt sätt på tennisbanan.”

Joel Corin en stabil division1-spelare under vår gymnasietid:

”En duktig tränare som verkligen engagerar sig och brinner för sporten. Det han inte kan om tennis är inte värt att veta.”

Christoffer Karlén en duktigt tränare och sparringpartner på KTK:

”Eric levererar alltid en mix av hjälpsamma tips och lättsam humor, vilket får en att njuta av varje sekund man är på tennisbanan med honom.”

Private lessons

25 euro/h

Need to practice your cross court backhand or your down the line forehand? Don’t hesitate to take a lesson from me. Contact me below for more info!

Education:

Plattformen

TGU 1

TGU 2

(Almost the highest coach education in Sweden, you can have TGU 3 aswell)

If you want to know more about me or if you are interested in collaborating with me. Contact me on my Social Media Channels (Facebook, Twitter and Instagram) , phone or email me:

(+46) 0761968418

ericlofet@gmail.com